Een rentekrediet is een afgeleide van het doorlopend krediet en neemt steeds meer in populariteit toe. Het is nog lang niet bij iedereen bekend maar heeft de potentie om net als de persoonlijke lening en het doorlopend krediet immens populair te worden. Het rentekrediet lijkt op het doorlopend krediet maar u betaalt voor een vooraf vastgelegde periode geen aflossing. Als u bijvoorbeeld verwacht om binnen enkele jaren een grote som geld te ontvangen dan zou u daar nu direct al van kunnen profiteren. Wanneer u het geld ontvangt kunt u het krediet aflossen maar er nu al van genieten.

Het doel van een rentekrediet
Het rentekrediet wordt doorgaans gebruikt voor de aankoop of afbetaling van een product of voor zaken waar direct veel geld voor nodig is zoals een wereldreis. Het rentekrediet wordt vaak gebruikt voor de aankoop van een auto maar u zou het eigenlijk overal voor kunnen gebruiken.

Kenmerken rentekrediet
Het rentekrediet kenmerkt zich door de lage maandlasten bij de aanvang van de lening. Doordat er in de beginperiode niets wordt afgelost wordt er alleen maar rente betaald. Dat scheelt enorm in de maandelijkse lasten in vergelijking met een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Rentekrediet aanvragen
Profiteer van de voordelen van het rentekrediet. Is het rentekrediet precies wat u zoekt? Sluit dan direct een rentekrediet af.