Een persoonlijke lening wordt ook wel een aflopende lening genoemd. De schuld loopt af naarmate de looptijd vordert, dat zorgt voor duidelijkheid. Tezamen met het doorlopend krediet is het de meeste populaire leenvorm. De persoonlijke lening zorgt ervoor dat u nooit en te nimmer voor verassingen komt te staan. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt wat en wanneer u moet betalen.

Het doel van een persoonlijke lening
Een persoonlijke lening wordt vaak gebruikt voor de aankoop van een product dat voor een bepaalde tijd meegaat. Dit kan bijvoorbeeld een auto zijn, een boot of motor. Door de beperkte levensduur is het verstandig om de persoonlijke lening hierop af te stemmen. Zo kunt u ervoor zorgen dat de lening is afgelost op het moment dat het product het einde van de levensduur heeft bereikt.

Kenmerken persoonlijke lening
Een persoonlijke lening kenmerkt zich door de duidelijkheid. Door in het contract duidelijk op te nemen wat er betaald moet worden en wanneer weet u extra waar u aan toe bent. Van tevoren weet u precies wat u iedere maand moet betalen.

Persoonlijke lening aanvragen
Profiteer van de voordelen van de persoonlijke lening. Is de persoonlijke lening precies wat u zoekt? Sluit dan direct een persoonlijke lening af.